Nem tudja kitalálni , hogy melyik asztali számítógépet vegye meg? Olvassa el ezt!

Nem tudja kitalálni , hogy melyik asztali számítógépet vegye meg? Olvassa el ezt!

 

Asztali számítógép vásárlását fontolgatja? Talán elgondolkodik azon, hogy mit is szerezhet be. Tekintettel a rendelkezésre álló többféle árra és funkcióra, sok mindent meg kell tanulnia. Olvasson tovább, hogy jobban átlássa az asztali számítógépek világát.

Ha az asztali számítógépén néhány frissítést fog végezni, győződjön meg róla, hogy földet ért, mielőtt elkezdene dolgozni a számítógépén. A statikus elektromosság egyszerű rázkódása több mint elég lehet ahhoz, hogy megsüsse az alaplapot. Ha nem földeli magát, az egész rendszerét veszélybe sodorja.

Csatlakozzon egy számítógépekhez értő emberekből álló online csoporthoz. Ők segíthetnek megtalálni az igényeidnek megfelelő asztali számítógépet. És mivel ismerik a számítógépeket, segíthetnek elkerülni azokat a márkákat, amelyek nem fognak jól szolgálni. Próbálj meg minél több információt magadba szívni, és olyan számítógépet kapsz, amelyre büszke lehetsz.

Végezzen egy auditot az asztali számítógép felhasználási területeiről, mielőtt megvásárolná azt. Ez azért fontos, hogy valóban megértse, mennyi teljesítményre van valójában szüksége. A nagyobb teljesítmény több pénzt jelent. Ha a szupererős asztali számítógépnek nem lesz valódi haszna, akkor miért költene rá többletforrásokat?

Mire fogja használni a számítógépét? Fontos, hogy olyan számítógépet vásároljon, amely megfelel az igényeinek. Ha játékra fogja használni a számítógépet, akkor másra lesz szüksége a számítógéptől, mint ha iskolai dolgozatírásra tervezi használni a számítógépet.

Ha pénzt szeretne megtakarítani az asztali számítógépén, nézzen utána, hogy felújított modellt vásárol-e. Ezek a számítógépek olyanok, amelyeket a gyárban javítottak, és gyakran meredek kedvezménnyel kínálják őket. Ezeket általában a számítógépmárkák kínálják saját honlapjaikon, ezért nézze meg őket, mielőtt új számítógépet vásárol.

Az asztali számítógép vásárlásakor mindig felmerül a kérdés, hogy milyen tartozékokra vagy kiegészítőkre van szükség, és melyek nem. Gondoskodjon arról, hogy megtudja, mely elemek tartoznak magához a számítógéphez, hogy a végén ne pazarolja a pénzt felesleges berendezésekre, amelyekről egy ügyes eladó meggyőzte Önt, hogy elengedhetetlenül szükségesek.

Az, hogy melyik processzorra van szüksége, attól függ, hogy mit szeretne csinálni a számítógépével. Ha nem biztos benne, akkor valószínűleg jobban jár, ha valami olcsóbb és kisebb teljesítményű processzorral, például i3-mal vagy i5-tel. Ha videojátékokkal játszik, akkor inkább valami nagyobbat válasszon, például egy i7-et.

Az asztali számítógép vásárlásakor tartsa szem előtt a perifériákat. Hangszórókra, billentyűzetre, monitorra és egérre mindenképpen szüksége lesz. Valószínűleg nyomtatóra is szüksége lesz, és győződjön meg róla, hogy az asztali számítógép rendelkezik szélessávú internet- és WiFi-kapcsolattal. Szükséged van még valamire?

A felújított számítógépek remek választásnak bizonyulnak, ha olcsó gépet keresel. Tudod, hogy jól fognak működni, mivel szigorúan tesztelték őket, mielőtt eladásra kínálták volna. Ráadásul gyakran olyan frissítésekkel vannak ellátva, amelyekkel ugyanolyan jók, mint a piacon lévő új eszközök.

Ha még a vásárlás előtt szeretné frissíteni a számítógépet, nézze meg, hogy ez a vásárlás során megtehető-e. Gyakran sokkal olcsóbb, ha a vásárlás részeként végzi el, mintha várna, és később valaki mással végeztetné el.

Ha igazán nagy számítógépes zseni , akkor megépítheti saját asztali számítógépes rendszerét. Ehhez alapos kutatásra van szükség a rendelkezésre álló specifikációkról, és a számítógép saját maga általi összeszerelésének képességére. Az is előfordulhat, hogy egy számítógépboltban végezteti el Ön helyett az összeszerelést, és az eredmény általában egy kiváló minőségű gép.

Használt számítógép vásárlásakor ne számítson eredeti garanciára. A gyártók nem szívesen adják át a garanciát. Ha ezt a számítógépet szeretné, vegye figyelembe, hogy nem fog garanciát kapni.

Ha nincs sok pénze, hogy új asztali számítógépbe fektessen, érdemes elgondolkodnia azon, hogy felújított számítógépet vásároljon. Sokszor ezek a számítógépek rendelkeznek mindazzal, amit egy új számítógépben is megkaphat. Az egyetlen különbség az, hogy ez egy régebbi változat lehet.

Mennyire hangos a számítógép? Ha a hálószobában szeretné tartani, ez nagyban befolyásolja, hogy melyik számítógépet vásárolja meg. Egy zajos vagy erősen megvilágított számítógép valóban hatással lehet az alvásra. Ha hálószobájába szeretne számítógépet, válasszon egy sötét és csendes számítógépet.

Mivel az asztali számítógép helyhez kötött, állandó áramforrással rendelkezik. Ez nagy előny a laptopokkal szemben, amelyek akkumulátorral működnek, hacsak nincsenek bedugva. Az asztali számítógépek nagy, jól olvasható monitorokkal és ergonomikusan kialakított billentyűzettel is rendelkezhetnek, ami megkönnyíti és felgyorsítja a gépelést.

Mielőtt bármilyen döntést hozna, pontosan tudja, hogy mire van szüksége a számítógépnek. Írjon egy listát azokról a dolgokról, amelyekre szüksége van, és szerezze be az egyes kategóriáknak leginkább megfelelő termékeket. Hasznos lehet a lista megírása.

Ha aggódik amiatt, hogy mennyi időbe telik az asztali számítógépének az indítása, nézze meg az új modelleket, amelyek SSD-meghajtókkal rendelkeznek. Ezekre a meghajtókra a gyakran használt programok és maga az operációs rendszer közvetlenül telepítve van, így a bootolási idő nagyon gyors. Csak győződjön meg róla, hogy van egy nagyobb adatmeghajtó is, amelyet biztonsági mentésként használhat arra az esetre, ha a meghajtó meghibásodna, így megakadályozhatja, hogy mindent elveszítsen.

Ha használt asztali számítógépet vásárol valakitől, a legjobb lenne, ha ezt nem online, hanem a környékéről valakivel tenné. Így lehetősége lesz kipróbálni, mielőtt megvásárolná. Ez megkönnyíti a visszaküldést is, ha bármilyen problémát tapasztal.

Amikor asztali számítógépet vásárol, használja ezeket a tanácsokat. Sokkal nagyobb lesz a bizalma, mivel most már tisztában van azzal, hogy mit kell keresnie. A számítógép megvásárlása befektetés, ezért némi odaadással kell időt szánni arra, hogy biztosan a megfelelőt válassza.

zsalukő gyártás, zsalukő gyártás, fa mulcs , ipari betonkeverő eladó, zsalu kő, zsalu kő, szegélykő sablon, kengyel vas, beton készítés

 

1. zsalukő gyártás

2. zsalukő gyártás

3. fa mulcs

4. ipari betonkeverő eladó

5. zsalu kő

6. zsalu kő

7. szegélykő sablon

8. kengyel vas

9. beton készítés

zsalukő gyártás, zsalukő gyártás, fa mulcs , ipari betonkeverő eladó, zsalu kő, zsalu kő, szegélykő sablon, kengyel vas, beton készítés