Szilárd online vásárlási tippek és trükkök az Ön számára

Szilárd online vásárlási tippek és trükkök az Ön számára

Önnek a kuponok? Hetente átnézi az újság kuponjait? Mindig keresi az ajánlatokat, amikor kimegy valamit csinálni? Tisztában van azzal, hogy ezeket a fogalmakat alkalmazhatja az internetes vásárlás során? Csak elhivatottságra, tudásra és időre van szüksége a megvalósításhoz. A szükséges ismeretek megszerzéséhez folytassa az olvasást.

Ha ez lesz az első vásárlása ettől az eladótól, vásárlás előtt tekintse meg a többi vásárlói véleményt. Ez segít abban, hogy azt kapja, amit vár. Ha sok kedvezőtlen véleményt lát, jó ötlet más kereskedőkhöz fordulni.

Amikor online vásárol, ügyeljen arra, hogy hitelkártyát használjon a tranzakció kifizetéséhez. A hitelkártya felhasználókat a szövetségi törvény védi a csalás ellen, és ezekben az esetekben csak 50 dollárért felelnek. Egyes kártyaügynökségek odáig is elmennek, hogy megingatják az 50 USD-t, ami azt jelenti, hogy nem lesz pénze.

Ha olyan árut keres az interneten, amelyre nem találtak találatot a szokásos kereskedőktől, ügyeljen az adatok megadására. Ezenkívül keressen olyan biztonsági webhelyeket, mint a Verisign vagy a Cybertrust.

Ha sokat vásárol online, fontolja meg a vírusirtó szoftverekbe való befektetést. A legtöbb internetfelhasználó alkuvadász. Miközben kedvezményes kódokat és ajánlatokat keres, véletlenül egy vírusba botlhat. Ezenkívül, ha homályos terméket vagy szolgáltatást keres, átirányíthatják néhány kérdéses webhelyre is. A szoftver segíthet a biztonság felé irányítani.

Takarítson meg pénzt a nagyobb online kereskedőknél, ha kuponokat és ajánlatokat keres az üzletkötési oldalakon. Ha fiókot hoz létre, és gyakran bejelentkezik az olyan pénzmegtakarítási oldalakra, mint a RetailMeNot.com, hozzáférést biztosít a nagyobb online kereskedők beváltható online kódjaihoz, és akár nyomtatható kuponokhoz is a fizikai helyekre. Próbálja meg figyelni ezeket a webhelyeket a hónap elején és végén, hogy megtalálja a legjobb online kuponokat.

Ahhoz, hogy profi módon vásárolhasson az interneten, ki kell használnia minden olyan kedvezményt, amelyet csak az online vásárlók vehetnek igénybe. Vásárlás előtt iratkozzon fel hírlevelekre, napi ajánlatokra és keressen kuponokat. Gyakran vannak kedvezmények, ha időt szán a keresésére.

Az akciós webhelyek a legjobb helyek arra, hogy ajánlatokat szerezzenek online vásárláskor. Az olyan webhelyek, mint az Overstock.com, olyan gyártóktól szerzik be áruikat, amelyek nem tudták eladni termékeiket kiskereskedelmi üzletekben. Így tudják ilyen olcsón eladni a termékeiket. Próbáljon meg vásárolni ezeken a webhelyeken, mielőtt a "normál" webhelyekre nézne.

Internetes vásárlás előtt gyorsan keressen a promóciós kulcsok és kedvezmények között. Gyakran vannak olyan kedvezményes kulcsok, amelyekről nem is tud! Ezzel 10–20%-ot takaríthat meg, vagy olyan dolgokat kínálhat, mint például az ingyenes szállítás vagy a másodlagos tétel árengedménye.

Az online vásárlás nem mindig jelenti azt, hogy közvetlenül a gyártótól vásárolunk. Valójában olyan webhelyekről vásárolhat, mint a Target, a Walmart és az Amazon, ahol minden megtalálható egy fedél alatt. Ezzel pénzt takaríthat meg a szállítási költségeken, mivel minden cikk egyetlen kereskedőtől érkezik, ráadásul a vásárlást is egyszerűvé teszi.

A vásárlások megerősítése előtt alaposan tekintse át azokat, függetlenül attól, hogy melyik üzletben vásárol. Szánjon néhány percet annak ellenőrzésére, hogy a megfelelő elemet, színt, méretet és stílust választotta-e ki. Gondoljon át mindent, amit vásárol, hogy pontosan tudja, mit vásárol.

Mostantól mindent megtakaríthat az online vásárlás során, ezért készüljön fel a tanultak alkalmazására. Ezekkel a tippekkel biztosíthatja, hogy az online vásárlás során ne kelljen sokáig találnia néhány nagyszerű akciót. Azonnal több pénzt takarít meg, mint amennyit el tud képzelni.