Ezekkel a nagyszerű ötletekkel szüntesse meg a zűrzavart

Ezekkel a nagyszerű ötletekkel szüntesse meg a zűrzavart

Fontos, hogy a mindennapi rutint fitneszkúrával egészítse ki, és nem is olyan nehéz, mint gondolná. Lehet, hogy úgy érzi, nincs ideje vagy energiája, de még egy igazi gyors edzés is segít abban, hogy egészségesebbnek érezze magát. Ez a cikk nagyszerű tippeket ad az Ön számára megfelelő fitneszkúra megkezdéséhez.

Ha szeretne formába lendülni, akkor rendszeresen szeretne gyakorolni. Ahelyett, hogy csak időnként gyakorolna, állítson be egy rendszeres edzésidőt, és tegye ezt minden nap vagy minden második napon, amíg szokássá nem válik. Minél többet gyakorol, annál jobb formában lesz a teste, és annál jobban érzi magát.

Az edzés előtt 15 perccel elfogyasztott sportszelet hatékony módja az energia feltöltésének. Bár nem jó ötlet, hogy közvetlenül edzés előtt enni egy kemény ételt, egy sportbár ugyanazt az energiát adhatja, mint egy teljes étkezés, és sokkal gyorsabban hat a szervezetére.

Az embernek mérlegelnie kell, mit szeretne kapni egy edzőteremtől, mielőtt fizet a tagságért. Ha valaki szeret úszni, keressen egy medencés edzőtermet. Ha valaki szeret futni, keressen futópályás edzőtermet. Az ilyen fontos dolgok nagyban befolyásolhatják azt, hogy az ember mennyire elégedett az edzőtermével, és mennyire megy oda, hogy edzeni tudjon.

Nem szabad alábecsülni az erős mag fontosságát. Ha erős a magja, az segíteni fog a többi gyakorlatban. A felülések segíthetnek a mag felépítésében, és erőssé és stabillá tehetik azt. A felülések azt is növelik, hogy mennyit tud egyik oldalról a másikra fordulni. Emiatt a hasizma tovább és keményebben fog dolgozni.

Ha azonnali eredményeket szeretne elérni az edzési rutinból, próbáljon meg köredzést végezni. Ez a technika egy sor gyors mozgást foglal magában a különböző gyakorlatok között, pihenő szünet nélkül. Lehet, hogy a guggolástól a fekvőtámaszon át az ugrásos emelőkig. A köredzés segítségével zsírt égethet el, miközben erősíti az izmokat, így gyorsabb eredményeket érhet el.

Az oldalsó lehúzás hatékonyságának növelése érdekében helyezze hüvelykujjait a rúd tetejére, közvetlenül a mutatóujja mellé, ahelyett, hogy a hüvelykujjával teljesen körbecsavarná a rudat. Ez lehetővé teszi a hátizmok hatékonyabb megcélzását és azok keményebb munkáját azáltal, hogy a kar izmait kivonja a teljes egyenletből.

Makacs sörhas? Sajnos a felülések és a ropogtatások önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy elveszítsék a gyomrot. A tanulmányok azt mutatják, hogy becslések szerint negyedmillió ropogtatásra lenne szükség egyetlen kiló zsír elégetéséhez. A legjobb megoldás az, ha kombinálja a hasi gyakorlatokat aerob edzésekkel és étrendi változtatásokkal.

Az edzések között meg kell próbálnia megváltoztatni a használt rúd markolatát. Vannak, akik közepes markolatot használnak, míg mások nagy vagy széles markolatokat. A markolat megváltoztatása valójában megváltoztatja az edzhető izom típusát, és sokféle edzést végezhet egyetlen rúd erejéig.

Győződjön meg arról, hogy a legtöbbet hozza ki a váll edzéseiből. A deltoid három részből áll, és ideális esetben mindhármat meg akarja ütni, ha jól fejlett izomra vágyik. A vállnyomás és az oldalsó emelés a két legjobb gyakorlat, amit végezhet.

Amint azt a cikk elején említettük, nehéznek tűnhet egy fitneszkúrát beilleszteni a mindennapi rutinjába, de lehetséges. Remélhetőleg ez a cikk nagyszerű tippeket ad Önnek, hogyan illessze a fitneszt a mozgalmas életébe. Azt fogja látni, hogy pillanatok alatt egészségesebb lesz, és sokkal több energiája lesz.