Használja IPhone-ját profiként, ezekkel a praktikus tippekkel

Használja IPhone-ját profiként, ezekkel a praktikus tippekkel

Egyetlen okostelefon sem ikonikusabb, mint az Apple iPhone. Ha ön olyan, mint a legtöbb, legalább egyszer elgondolkodott azon, hogy legyen egy következő telefon. Ha meg szeretné tudni, hogyan hozhatja ki a legjobb helyzetet iPhone-jából, olvassa el a következő bekezdésekben az Apple iPhone-okkal kapcsolatos néhány tippet.

Az iPhone használatának nagy előnye, hogy nem kell GPS rendszert vásárolnia. Az iPhone pontos GPS rendszert tartalmaz. Mivel az iPhone GPS rendszere már ismeri az aktuális tartózkodási helyet, egyszerűen írja be a kívánt rendeltetési helyet, és akkor tömör útmutatást kap, akárcsak egy szokásos GPS rendszer esetén.

Használja iPhone készülékét edzéseszközként. Egy karszalaggal és a rendelkezésre álló számos nagyszerű fitneszalkalmazás egyikével iPhone GPS-ével nyomon követheti futásait, kerékpárútjait, gyalogos ösvényeit és még sok mást. Ezen alkalmazások közül sok automatikusan szinkronizálja az edzésadatokat egy webhellyel, így könnyebben nyomon követheti az előrehaladást. Szinkronizálhatnak a kedvenc közösségi hálózatokkal is.

Készítsen képernyőképet iPhone-ján. Készítsen egy képet a képernyőről? Gyorsan lenyomhatja egyszerre a Kezdőlap gombot és az Alvás / Ébresztés gombot, majd felengedheti. Hallania kell a kamera hangját. Ez elkészíti a képernyőn megjelenő képeket, és megtalálható a képfájlban.

Az iPhone készülékével mindenféle fájlt tárolhat. Ennek egyetlen módja azonban az iphone meghajtó alkalmazás megvásárlása, de miután ezt megtette, szinte mindent eltárolhat a telefonján. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljesen mini hordozható számítógépként működjön.

Bár a gyermekgondozás szakemberei nem javasolják, hogy elektronikus eszközöket használjon gyermekei szórakoztatásához, az iPhone-alkalmazások segíthetnek abban, hogy gyermeke elfoglalt legyen egy hosszú autóút során. Ezen alkalmazások egy része oktató jellegű is, és segít a gyermeknek abban, hogy megtanulja szórakoztatását.

Szeretett volna már lejátszási listát készíteni, amikor éppen nincs a számítógépe mellett? Nos, most megnyithatja a zenei alkalmazást, és kattintson a "Lejátszási lista hozzáadása" gombra. Ezután nevet adhat neki. Ezt követően rákattinthat egyes dalokra, albumokra vagy előadókra, hogy felvegye őket az új lejátszási listára.

Ha véletlenül vízbe ejti iPhone készülékét, kerülje a bekapcsolást; ez rövidzárlatot okozhat a telefonján. Kiszáríthatja óvatosan törölközőszárítással vagy egy éjszakára egy száraz, fehér rizzsel töltött Ziploc zacskóba téve. Kerülje a hajszárító használatát is, mert ez a víz mélyebb beszivárgását okozhatja a telefonban.

Megszökött-e valaha a tökéletes felvétel, mert nem tudta elég gyorsan megnyitni a kamera alkalmazását? Itt van egy egyszerű parancsikon, amely megoldja ezt a problémát. Amíg a képernyő zárolva van, koppintson gyorsan kétszer a Főoldal gombra. Miután ezt megtette, egy kamera ikon jelenik meg a képernyő alján. Érintse meg ezt a gombot a kamera automatikus engedélyezéséhez.

Ha bizonyos alkalmazásokat használ, amelyek lehetővé teszik egy szó kiválasztását, meghatározást kaphat minden olyan szóra, amelyet nem ismer fel. Csak annyit kell tennie, hogy lenyomva tartja a szót, és megjelenik egy doboz, amely megkérdezi, hogy meg szeretné-e definiálni.

Ha arra gondol, hogy itt az ideje egy új telefonnak, akkor valószínűleg egy Apple iPhone , amiben legalább reménykedik. Tekintse át a cikkben olvasottakat, és ötleteket találjon arról, hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni ebből a csodálatos technológiából.