Az online vásárlás valóban leegyszerűsítheti az életét

Az online vásárlás valóban leegyszerűsítheti az életét

A takarékosság valóban az ön részéről való elkötelezettséggel kezdődik. Annyira el kell szentelnie magát, hogy minél többet tanuljon a pénzmegtakarításról. Ha online szeretne vásárolni, ennek a cikknek kell lennie az oktatás kezdetének, ezért feltétlenül olvassa el teljes egészében.

Iratkozzon fel a hitelkártya-társaság által kínált személyazonosság-lopási védelemre, különösen, ha gyakran vásárol online. Nem számít, mennyire vagy biztonságban, vagy milyen szorgalmasan hiszed, hogy megvédheted adataidat, ez soha nem garantált száz százalékig. Használja ki teljes mértékben az automatikus azonosító-védelmet, és tudja, hogy a lehető legrosszabb esetben biztonsági másolatot készít.

Online vásárláskor biztosnak kell lennie abban, hogy tudja, kitől vásárol. Ha online aukciós oldalon vásárol, csak olyan emberektől vásároljon, akik pozitív visszajelzéssel rendelkeznek. Más webhelyeken megnézheti, hogy jó hírű cégek-e, ha online véleményeket keres róluk.

Ha online vásárol, győződjön meg arról, hogy hitelkártyát használ a tranzakció kifizetéséhez. A hitelkártya-felhasználókat a szövetségi törvények védik a csalással szemben, és ezekben az esetekben csak 50 dollárt kell fizetniük. Néhány kártyaügynökség még odáig is eljut, hogy meglengeti az 50 dollárt az Ön számára, vagyis nem lesz zsebében.

Számos online vásárlási kedvezmény webhely található. Ezek az oldalak lehetővé teszik az internetes keresők számára, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat az interneten. Nézzen át ezeken a webhelyeken, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot a keresett termékre. A legjobb eredmény elérése érdekében nyisson meg több fület az internetböngészőjében, és tanulmányozza át ezen webhelyek többségét a legjobb ajánlatok megtalálásához.

Mielőtt bármilyen online vásárlást végezne, végezzen gyors internetes keresést promóciós kulcsok és kedvezmények között. Gyakran vannak olyan kulcsok, amelyek nem feltétlenül vannak tisztában! Ez 10-20% -ot takaríthat meg, vagy olyan dolgokat kínálhat Önnek, mint például az ingyenes szállítás vagy a másodlagos cikkek árengedménye.

A pénzmegtakarítás egyik módja a pontprogramok. Például a Swagbucks.com és a MyPoints.com lehetőséget kínál a tagoknak arra, hogy pontokat szerezzenek vásárlásaikkal. Bizonyos márkákhoz kuponokat is kínálnak. A pontok beváltásakor árucikkeket vagy ajándékkártyákat kaphat, így még több pénzt takaríthat meg az úton.

Nagyon figyeljen a választott szállítási módra. Kivéve, ha súlyos vészhelyzetről van szó, és szüksége van valamire egy-két nap alatt, a szokásos szállítás megfelelő. Nem kell sokat fizetni a két vagy három napos szállításért, amikor négy-öt napon belül megkapja megrendelését.

Ha online vásárol ruházatért, feltétlenül olvassa el a webhely visszatérési irányelveit. A ruházat az egyik legnehezebb dolog az interneten vásárolni, mivel nem lehet biztos abban, hogy a cikk megfelel-e Önnek. Csak olyan webhelyről vásároljon ruházatot, amely szilárd visszatérési vagy cserepolitikával rendelkezik.

Győződjön meg róla, hogy megérti, mit kap, amikor online megrendeli a terméket. Ne csak a termék képére vagy címére támaszkodjon, hogy meghatározza, mit vásárol. Nagyon alaposan tanulmányozza át a leírást és a részleteket, hogy minél jobb képet kapjon arról, amit vásárol.

Az online vásárlás során mindig használja a józan észét. Kérdezd meg magadtól, hogy az árak túl alacsonynak tűnnek? Számos helyesírási és nyelvtani hiba található a webhelyen? Felvesz-e a cég postafiókot fizikai cím helyett? Ezek mind olyan nyomok, amelyekkel valószínűleg nem a legelismertebb kiskereskedővel van dolga. Használja a józan eszét, és ne csaljon át.

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, fel van szerelve azzal a tudással, amelyre szüksége van ahhoz, hogy minimálisra csökkentse az online vásárlási számlákat. Bár továbbra is mindent megvásárolhat, amire szüksége van, azt is tudja, hogyan kell kevesebbet fizetni az egyes cikkekért. Tanuljon tovább, hogy továbbra is alku vásárló lehessen.