Szüksége van a webes tervezési tanácsra?

Szüksége van a webes tervezési tanácsra?

 

A technológia gyors ütemben mozog, és a nyomon követés bosszantó lehet. Az a tény, hogy egy olyan weboldal, amely nem rendelkezik weboldallal, sok ügyfelet nem vesz igénybe, hogy nem tudnak más módon kapni, így fontos a technológia bevezetése az Ön javára. Olvasson tovább, hogy találjon néhány technikát és titkot, ami segít a játékba.

Ne hagyja figyelmen kívül a lépcsőzetes stíluslapokat. A stíluslap használata megkönnyíti a webhely minden oldalának azonos megjelenését és megjelenését. Ez is csökkenti az oldalak fájlméretét, mivel a CSS fájl egyszeri elérhetõ a kiszolgálón, majd a felhasználó helyi gyorsítótárából.

A HTML5 videó úgy van beállítva, hogy a következő szabványként jelenjen meg a videók megjelenítésében a weben, és természetesen mind a módot, ahogyan a felhasználók HTML5 formátumban is továbbíthatják a tartalmat, és egy másik formátumot, például a flash-t azoknak, akik régebbi böngészővel rendelkeznek változat.

Tesztelje webhelyét, mielőtt él. Semmit sem rosszabb az új webhely elindítása, és a hibák vagy más problémák miatt azonnal le kell vennie. Szerezzen össze egy olyan embercsoportot, aki különböző webböngészőket és számítógépes platformokat használ, és kérje meg őket, hogy használjanak webhelye bétaverzióját, és felírják azokat a problémákat, amelyekkel találkoznak.

Mindig arra kell törekednie, hogy személyre szabott hibaoldalt készítsen a webhelyére; az oldalnak tartalmaznia kell egy alapvető webhelytérképet, amely összekapcsolja a felhasználókat a webhelyének főbb részeivel. Ez biztosítja, hogy ha a látogatók rossz kapcsolatot követnek, vagy helytelenül írják be az URL-t, akkor megtalálják, amit keresnek.

Legyen vonzó és lenyűgöző webtartalom. Míg a megjelenés fontos, a tartalom megtartja a látogatókat a webhelyére. Ha a látogatók meg tudják találni, amire szükségük van, visszatérnek egy bizonyos ponton.

Ha több látogatót szeretne a webhelyére, úgy meg kell terveznie, hogy a tartalom frissítése egyszerű legyen. Ha az Ön webhelye könnyen frissíthető, akkor gyorsan és gyorsan hozzáadhat új és releváns információkat. A folyamatosan frissített webhely megtartja a látogatókat többet.

Győződjön meg róla, hogy minden könnyen megtalálható a webhelyén. Töltsön el komoly gondolkodást arról, hogy a webhelyén miként kerül sor. Ha a tartalmat véletlenszerűen dobja a webhelyére, kevés gondolatra helyezve az elrendezést, akkor nehezebbé teszi a dolgokat azok számára, akiknek a webhelye használata biztosítja az online sikert - a webhely látogatói.

Végül a web design olyan egyszerűvé vált, hogy bárki meg tudja csinálni. A 8 éves szomszédodtól, aki saját Pokemon-oldalával rendelkezik a 90 éves nagymamámhoz és a Quilting fórumhoz, mindenki úgy tűnik, hogy aktív online. Szerezd meg a cégedet a saját jelenléteddel és élvezd a nyereséget!