Kérdések a masszázsokkal kapcsolatban? Ezt nézd

Kérdések a masszázsokkal kapcsolatban? Ezt nézd

 

Itt az ideje, hogy megtanultad, mit csinálsz a kezeddel, amikor masszázsokat adsz. Büszke leszel, és azok is, akiket szeretsz, előnyös lesz. Számos különböző típusú masszázs és technika létezik, de csak néhány tanulás, ha folytatod az olvasást, nagyon hasznos lesz.

Változtassa meg a masszázs gondolatait. Ahelyett, hogy luxusnak gondolnánk, gondolj a masszázsra, mint az egészség terápiás megközelítésére. A kutatások azt mutatják, hogy a masszázs csökkentheti a stresszhormon kortizol szintjét, valamint csökkenti az asztma tüneteit a gyermekeknél. Ezenkívül ezek a feszültségi fejfájások nem egyeznek a képzett masszázs terapeuta kezével.

A masszázs egyik egyszerű módja a "gereblyézés" technika alkalmazása. Ez úgy történik, hogy ujjait elterjedt és ujjbegyűjti. Indítsa el a vállrészt, majd mozgassa az ujjait a hátoldalán. Győződjön meg róla, hogy az ujjak nem a gerinc tetején mozognak a gerinc mentén. Míg az egyik keze felfelé mozdul, mozgassa a másikat.

A masszázs megadásakor próbálja meg korlátozni az összes háttérzajt, mivel a környezetnek mindenkor csendesnek és nyugodtnak kell lennie. Azt akarja, hogy a masszírozó személy ellazítsa az izmokat, hogy a masszázs technikája működjön, hiszen egy csendes légkör megkönnyíti ezt.

A masszázs egy pihentető idő, így engedje meg magadnak, hogy kikapcsolódjon, miközben van. Próbáljon lélegeztető gyakorlatokat csinálni, amikor a masszázságra helyezi a feszültséget. A masszázs közben tartsuk lélegzetet, így az izmok továbbra is nyugodtak.

A kezed sebessége fontos a masszázshoz, amit meg akarsz adni. Ha masszázst keres partnerének pihenéséhez, menjen a lassú ütésekre. Ha olyan fáradt izmokat szeretne dolgozni, amelyek túljutottak, a gyorsabb stroke jobban működik.

A masszázs közbeni lassú mozgások nyugtatóbbak. Támogassa a hüvelykujját, miközben nyomást alkalmaz, hogy ne fogyjon el. A fáradtság elkerülése érdekében dolgozzon a súlyával.

Mindig kérje meg, hogy a masszázs megkezdésekor a fények elhalványuljanak. Egy sötét szoba fokozza a masszázs során szerzett pihentető környezetet. Próbáld meg tartani a szobát, hogy hasonlítson az éjszakára és egy csendes légkörre.

Bármilyen masszázs célja, hogy partnere jól érezze magát és nyugodt legyen. A masszázs segít ezzel, de a környezet is szerepet játszik benne. Állítsa be a hangulatot, és néhány kellemes illatot, mint a gyertyát vagy a potpourri töltse ki a levegőt. Ráadásul egy jó masszázságyasztal segít Önnek, hogy partnere kényelmes legyen.

Nos, most már nem masszázsszakember, de biztosan többet tudsz arról, hogy mit csinálj a kezeddel. Itt az ideje, hogy ezeket a tippeket jó hasznára tegye, így kezdje el a gyakorlatot valakivel. Élvezni fogják, és örülök, hogy olyan gyorsan tanulnak.