Kárpit és szőnyegtisztítás a legnagyobb szakértelemmel!

Kárpittisztítás és szőnyegtisztítás a legnagyobb szakértelemmel!

 

Sokan nem is tudják, hogy mekkora szakértelmet igénylő folyamat a kárpittisztítás és szőnyegtisztítás. Az ülőgarnitúrák, kanapék, székek kárpitja ugyanis nagyon érzékeny. A huzatok nem megfelelő tisztítása során gyakran előfordul a felület sérülése, mely lehet olyan mértékű, hogy sajnos az egész garnitúra felületét teljesen ki kell cserélni. Az ilyen sérülések elkerülése végett érdemes szakértő segítségét kérni, kárpit és szőnyegtisztítás ügyben.

Milyen előnyei vannak a profi kárpit és szőnyegtisztításnak?

A profi kárpit és szőnyegtisztítással foglalkozó cégek rendkívüli előnye, hogy profi, évtizedes tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakemberekkel dolgoznak, akik ismerik, hogy melyik textilfelületet melyik tisztítószerrel lehet a legjobban tisztítani. Alapos porszívózást követően, eltávolítják a szennyeződést a felületről, végül arra is nyílik lehetőség, hogy a kárpitot fertőtlenítsék, ezzel is elősegítve a tökéletes tisztaságot!

szőnyeg és kárpittisztítás

 Alkatrész webáruház partner:

 

alkatrész webáruház

alkatrész webáruház blog.

Padlószőnyeg tisztítás helyszíni kiszállással

Ha nagyobb szőnyegeinket vagy padlószőnyeget szeretnénk tisztíttatni, arra is van mód, hogy helyszíni szolgáltatást igényeljünk. Így a szőnyegcipelés terhe nem minket érint, egy profi csapat a helyszínen elvégzi a szőnyegtisztítást. Legyen szó átlagos, vagy egy alapos szőnyegtisztításról, folttisztításról.

A helyszínen történő szőnyeg és kárpittisztítás nem csak padlószőnyegre!

Leginkább azon cégek vagy magánszemélyek közületeknek előnyös a helyszíni kárpit és szőnyegtisztítás szolgáltatás, akiknek sok szőnyegük van, illetve nem vagy nehezen kivitelezhető azok szállítása és mozgatása.

Kinek ajánljuk elsősorban a helyszíni szőnyeg és kárpittisztítást:

  • iroda helyiségek költöztetése és felújításakor
  • apartmanokban és társasházakban
  • kiadó lakások setén, hétvégi házakban, nyaralókban gyors segítség esetén
  • szállodák részére

Miért válassza az üzemi kárpit és szőnyegtisztítást?

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek van legalább egy jól bevált szőnyegtisztító praktikája, ám a szappanos vízzel történő lemosás és porszívózás nem fogja tökéletesen eltávolítani a makacs szennyeződéseket és a port. Nedves szőnyegtisztítás esetén nehezen biztosítható a szőnyeg teljes mértékű száradása. így fenn áll annak a veszélye, hogy bepenészesedik, így kellemetlen szagot áraszt. Másik érv a profi szőnyeg és kárpittisztítás mellett, hogy makulátlan tisztasága mellett, teljesen szárazon kapjuk vissza szerett szőnyegünket azért a pénzért amit kifizettünk.

Minden tisztításra szánt szőnyeget alaposan portalanítanak, a foltokat szakszerűen kezelik és tisztítják. A műszálas szőnyegeket mélymosásos technikával tisztítják. Ezután a szőnyeg egy speciálisan erre a célra tervezett centrifugába helyezik, ahol megszabadíták a többi szennyeződéstől valamint a felesleges víztől. Ezt követően jön a szárítás amit szintén speciális helyiségben hajtanak végre. A szobaszőnyegeket minden esetben, kizárólag üzemben szabad tisztítani.

Szem előtt kell tartsuk szőnyeg és kárpittisztításnál milyen az anyag típusa valamint az összetétele. A kifogástalan szőnyeg és kárpittisztítás csakis a megfelelő technológia ismerete és használata mellett lehetséges. Számolnunk kell azzal, hogy ha nem megfelelő tisztítószereket alkalmazunk, a folt még inkább rögzül, és nem tűnik el. Vizes szőnyegtisztítás esetén a centrifugázás kihagyhatatlan.

A gyapjú, pamut és keleti szőnyegeket csakis üzemi vegytisztítással lehet tisztítani. Ha más technológiát használunk, akkor be kell kalkuláljuk a szövet esetleges károsodását.

Bármilyen kérdés merül fel bennünk szőnyeg és kárpittisztítás során, egyedi kéréseknek is eleget tesznek a professzionális tisztítással foglalkozó, kizárólag erre szakosodott cégek.